about us

WE MAKE IT HAPPEN

In een tijd waarin we steeds meer worden overspoeld met informatie en het een uitdaging is om een boodschap over te brengen, gebruikt My Proposal een doordachte en originele benadering om memorabele ervaringen te ontwikkelen. Ervaringen die emoties, gesprekken en gezamelijke herinneringen aanwakkeren.

My Proposal is gespecialiseerd in het produceren van innovatieve, gesofisticeerde & geavanceerde evenementen, waarbij de overtuiging centraal staat dat verhalen onze creatieve beleving stimuleren.

Door haar uitgebreide ervaring en talloze producties begrijpt My Proposal dat, om een gast werkelijk te betrekken, ideeën tot in het kleinste detail volledig moeten worden gerealiseerd. Dus of ons creatieve team nu met een ambitieus concept komt of onze locatiespecialist een onontdekte ruimte ontdekt, wij realiseren iets onvergetelijks - en gasten zullen geïnspireerd vertrekken.

Wij zijn My Proposal

full-service

My Proposal is een full-service evenementen bureau gevestigd in Antwerpen en gespecialiseerd in sociale en zakelijke evenementen.

Wij brengen een stevige dosis creativiteit, de juiste middelen én aandacht voor detail in het ontwerp en de planning van uw evenement. Uw speciale gelegenheid zal zowel uniek als naadloos georganiseerd zijn.

Van persoonlijke mijlpalen tot grotere producties, we ontwikkelen steeds langdurige relaties met onze klanten. Elk evenement is een ingewikkeld geweven persoonlijk verhaal dat door ons team tot leven wordt gebracht.

Samen maken we de speciale gelegenheden van het leven buitengewoon!

My Proposal is een partner waar uw bedrijf op kan vertrouwen om uw klanten te verbazen, uw werknemers te erkennen en zakelijke partners te bedanken. Het maken van een blijvende indruk, dat is wat we het beste doen!

The people behind My Proposal