Event Styling
op maat

Een goede bedrijfspresentatie is het visitekaartje van uw bedrijf en staat garant voor succes.
De styling van uw evenement met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en geïnspireerd door hedendaagse interieur ontwerp creëert een sfeer die op iedere locatie perfect aansluit op uw doelstelling, doelgroep, organisatie en product.

The Design Process.

My proposal

We leveren totaalpaketten op maat voor elk type event. We verzekeren u dat het design proces zo gemakkelijk en zo vlot als mogelijk zal verlopen.

Initial design brief.

Dus, jullie gaan een event organiseren? Neem contact op met My Proposal met een helder idee van het soort feest dat je wil geven; Wat is het doel van je event? Hoeveel gasten worden er verwacht? Wat is je vooropgesteld budget? …
Concept Design Proposal

Wij creëren een duidelijk voorstel dat het globale design concept omlijnt, inclusief een gedetailleerde moodboard en schetsen op schaal, alles afgestemd op jullie wensen.


The scope of work

Gebaseerd op onze communicatie over het ‘Concept Design Proposal’ maken we een overzichtelijke eindofferte die de visie en de omvang van het werk gedetailleerd omschrijft.


Timeline & Execution

Vanaf dan zal My Proposal een ordelijke tijdslijn van alle geleverde diensten opstellen om u te verzekeren dat alle elementen van het event op tijd en professioneel worden uitgevoerd.


Samen maken we uw evenement tot een groot succes.
In een gratis adviesgesprek, bij voorkeur op locatie, stellen we met u vast welke creatieve eisen en wensen u stelt aan aspecten als decors, spelelementen, catering, muziek en grafische vormgeving.

  • Hier kan u contact met ons opnemen
  • Bloemen
    op maat

    Onze boeketten en bloemencreaties, steeds handgebonden, zijn verkrijgbaar in alle stijlen en kleurcombinaties. In alle formaten creëren wij dé eyecatcher voor uw bedrijf of evenement.

    Catalogus Decoratie